Shoot

Shoot

Haute Cuisine producties, Take-Away prijs!

Joe Public Shoot is het productielabel van Joe Public Take-Away Advertising. Eigenlijk een service aan onze klanten om hen tijd en geld te besparen. En om dus zoveel mogelijk ‘production value’ te halen uit almaar krimpende budgetten. Sinds de start in 2016 produceren en regisseren we al zo’n 80% van alle producties zelf. Zowel tv-commercials als online video’s. Dat doen we op verschillende manieren, soms met jong talent, soms hit and run, soms in het buitenland, soms met een freelance regisseur en meestal met onze creative director Antoine Houtsma als regisseur. Dat doen we voor bijna al onze klanten. 

Door onze connectie met Joe Public Zuid-Afrika hebben we ook toegang tot dit zeer ontwikkelde filmproductieland tegen lokale tarieven, wat ook een flinke besparing kan opleveren in het werken met lokale productiemaatschappijen.

Als dit verhaal je aanspreekt moet je natuurlijk wel eerst een tv-script laten bedenken door Joe Public Take-Away Advertising. We zijn wel goed, maar niet gek. Althans de meesten van ons. Bel Jeroen van Eck (020 – 76 008 77) voor een gratis Cup of Joe.

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website.